tirsdag 13. november 2012

V&A

Victoria and Albert museum.

Nå er reading week ferdig og jeg er nesten ferdig med et helt essay. Puh, fikk virkelig utnyttet den uka til det fulle. I første omgang skal vi bare levere inn utkast til oppgavene. Jeg ante egentlig ikke hvor mye de ville at vi skulle skrive til disse utkastene, så jeg planla arbeidet mitt slik at jeg kunne bli så og si ferdig til den datoen de hadde satt opp for innlevering. Men i dag sa professoren vår at det ikke var så nøye med den datoen, den var bare mer for veiledning og en pekepinn på når vi burde ha begynt å tenke på oppgavene... Great! Haha, jaja, jeg har jo kommet ganske my lengre enn det da. Men det er jo godt å vite at man har ting under kontrol. 

Jeg skal allikevel prøve å skrive så mye som mulig, slik at jeg slipper å jobbe hele jula. Jeg skal fortelle mer om det jeg skriver om i oppgavene mine senere, når jeg får tid. I mellomtiden legger jeg ut noen bilder fra Victoria and Albert museum og en utstilling jeg var på der for noen uker siden. V&A er Londons kunstindustrimuseum og er et av de flotteste museene i byen (synes ivertfall jeg da). Utstillingen jeg var på het Ballgowns: British glamour since 1950 og viste en rekke vakre selskapskjoler. Veldig artig å se! 




Bakgården til museet, med kafeer og fontener. 





Inngangshallen






Dette er en del av gipsavstøpningene de har i samlingen. Det er kopier av andre kjente objekter og monumenter fra hele verden. De har til og med kopier av stavkirkeportaler fra Norge.

En del av smykkesamlingen deres.


Glassmaleri.


Ballgowns: British glamour since 1950.














Også har de noen malerier og da :)